MEDizzy
MEDizzy
Sude
Sude almost 4 years ago
Need an advise

Need an advise

2
Other commentsSign in to post comments. You don't have an account? Sign up now!
almost 4 years ago

Çarptığınız parmakta kırık lehine bir görünüm yok gibi. Sadece yumuşak doku zedelenmesine bağlı ödem varmış gibi duruyor. Belki küçük bir çatlak olabilir.. En kötü ihtimalle kırık bile olsa, ortopedistler o parmağı sarıp bir kaç gün istirahat etmenizi önerecektir. Sargı işini de şöyle yapın: O parmak ve sağındaki parmak arasına bir parça gazlı bez yoksa pamuk da olur koyup iki parmağı da içine alacak şekilde sarmanız yeterli olacaktır. İlaç önermemi de isterseniz: Hirudoid krem ödemi hızla alır, ağrı rahatsız edici ise tiyokas krem de kullanabilirsiniz. I hope these would helpful 2 U🙂 Geçmiş olsun👋🏻👋🏻 Bir sorunuz daha var orada: Bu veya başka bir sebeple hastaneye gitmeniz gerektiğinde mutlaka maske takın ve fazla bir yerle temas etmekten kaçının, eve dönünce kıyafetler doğruca makineye tabi..

almost 4 years ago

Yani özetlersek tarif ettiğim şekilde sarın, mümkün mertebe ayağınızın altına yastık vb bişiler koyup yüksekte tutarak istirahat edin. Başka da endişelenmenizi gerektirecek bir şey yok.. Tekrar geçmiş olsun.

almost 4 years ago

Tekrardan merhabalar. Size nereden ulaşacağımı bilmediğim için buradan yazıyorum ve kusura bakmayın rahatsız ediyorum. Ayağımda ne yazık ki bir değişiklik olmadı hala mor, 3 ay oldu,x ray çekildi bir problem yok diye gözüküyor. Sizce nedir? Ne yapmam gerekiyor?

almost 4 years ago

Tamamdır çok teşekkür ederim:)) peki kırık ya da çatlak ise kendi kendine iyileşir mi? Birde kalıcı birşeye dönüşmesi muhtemel midir?

almost 4 years ago

Şu an kötü görünmüyor, yani kötüye gitmez. Dediğim gibi kırık da olsa ortopedist tarif ettiğim şekilde sarmanızı isteyecekti. Rahat olun, bir aya yakın o noktada bir huzursuzluk hissedeceksiniz ama kaynayıp geçecek...

almost 4 years ago

Anladım çok teşekkür ederim😊☺️ çok yardımcı oldunuz

almost 4 years ago

Rica ederim. Geçmiş olsun🙏

almost 4 years ago

Take rest.take tablet brufen 400 mg 1. +1. 1. For five days after meals. Apply. Voltral emlgel. Two times locally on finger. If no improvement then Do x-ray of finger A/p. &. Lat. View. Consult some orthopedic surgeon.

almost 4 years ago

Merhaba, Morluktan kastettiğiniz nedir? Ağrı var mi? Film ne zaman çekildi? Mümkünse fotoğraflarını yüklerseniz değerlendirmem daha kolay olur

almost 4 years ago

Bu arada fotoları hesabına yükledim

Recent MCQs















Show more MCQs

Recent flashcard sets















Show more flashcards